Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Пожежна драбина»: у Луцьку «відремонтували» східці до Стиру, після чого вони стали непридатні для використання

Влада обіцяє переробити.

Фото: Луцькі моржі та прихильники здорового способу життя.

«Пожежна драбина»: у Луцьку «відремонтували» східці до Стиру, після чого вони стали непридатні для використання

До Стиру приїхав керівник департаменту УЖКГ міста Микола Осіюк

Напередодні Нового року в Луцьку розпочали капітальний ремонт берега Стиру, де оздоровлюються любителі зимового плавання. Після цього у фейсбук-спільноті Луцькі моржі та прихильники здорового способу життя написали, що східці, які ведуть до води стали непридатними для використання. 

Під час зустрічі дійшли до висновку: робота неякісна, має бути перероблена після корективів від фахівців.

«Шедевральна фігня вийшла... Нахил східців під якими вони встановлені зробив їх непридатними для використання. Цю дурню втулили, аби гроші освоїти до Нового року? Були ж нормальні широкі бетонні східці. Їх би підремонтувати і все, так ні...чергове покращення. Східці повинні бути широкими, щоб дві людини могли розминутися, а не ця пожежна драбина. Труби, які знаходяться у воді, будуть розірвані льодом, який замерзне у них всередині. Кут спуску бажано зробити комфортним, а не вертикальним».

Учора на місце купання моржів приїхав керівник департаменту УЖКГ міста Микола Осіюк, який був замовником даних робіт. Під час зустрічі дійшли до висновку: робота неякісна, має бути перероблена після корективів від фахівців.

Також обговорили встановлення трьох лавок поблизу будиночків, заміну грибочка, альтанки, роздягалень, та старого спортивного інвентаря. ДЛя цього потрібно зібрати підписи для звернення по заміні вищевказаних об'єктів.  

Telegram Channel