Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Офіційно: Український футболіст завершив кар'єру гравця та став тренером команди УПЛ

У тренерському штабі команди аналізуватиме потенційних суперників.

Фото пресслужби ФК Колос Ковалівка.

Офіційно: Український футболіст завершив кар'єру гравця та став тренером команди УПЛ

Віталій Гавриш допомагатиме головному тренеру «Колосу» Ярославу Вишняку

Український тренер Віталій Гавриш завершив кар'єру та увійшов до тренерського штабу «Колоса» з Ковалівки, передає Спорт.юа.

З січня 2022 року Віталій працюватиме помічником головного тренера Ярослава Вишняка. У повідомленні прес-служби клубу УПЛ сказано:

«Віталій завжди віддавався на полі на повну і допоміг «Колосу» виграти Першу лігу чемпіонату України, здобути перепустку в УПЛ, вперше в історії пробитися в єврокубки. Заслуги Гавриша у завоюваннях нашої команди важко переоцінити».

Віталій Гавриш перейшов до «Колоса» у 2016 році із «Зірки».

Віталій Гавриш перейшов до «Колоса» у 2016 році із «Зірки», а до цього виступав за ужгородську «Говерлу». Ще раніше він грав за «Десну», алчевську «Сталь», донецький «Металург», «Олександрію», запорізький «Металург». За 5 років провів за «Колос» 134 матчі, в яких забив 18 м'ячів.

Особливо «врожайним» для центрального захисника видався сезон 2018/2019, коли Гавриш відзначився 11 голами у ворота суперників. Але голи для захисника не є основним показником – з першого сезону Гавриш демонстрував у команді лідерські якості, тому капітанська пов'язка була справою часу.

Читайте також: Неправильно порахували: Журналіст уточнив зарплату Миколенка в «Евертоні»

Головний тренер «Колосу» Ярослав Вишняк акцентував увагу на тому, що Гавриш у тренерському штабі команди аналізуватиме потенційних суперників, переглядатиме матчі й своєї команди, й опонентів. Також Віталій приділятиме увагу стандартним положенням та передаватиме свій досвід молодим гравцям.

Реклама Google

Telegram Channel