Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Корисні поради: Що робити, щоб їжа зі святкового столу не пропала?

І смачно, і зручно!

Фото із сайту medicalxpress.com.

Корисні поради: Що робити, щоб їжа зі святкового столу не пропала?

Знадобиться до Різдва: лайфхак зі стравами, які залишились після вечері

Святкування Різдва не проходить без великої кількості традиційних страв на столі, пише канал24.

Але що ж робити із залишками їжі після вечері?

Бабуся з США поділилась цікавим різдвяним лайфхаком, який використовує щороку. Тож якщо після святкування у вас залишилось трохи їжі – розповідаємо далі, що з нею робити.

Що робити із залишками їжі після Різдва

Бабуся Барбара Костелло полюбляє ділитись в мережі своїми лайфхаками, які спрощують життя. Жінка має неабиякий досвід, тому у її тіктоці можна знайти чимало корисних порад. Підписники з нетерпінням чекають нових відео з рецептами та хитрощами від жінки.

Зокрема, одну з них вона приберегла і опублікувала напередодні Різдва та розповіла, що можна робити із їжею, яка залишилась після святкування. Жінка вже давно разом із продуктами для приготування різдвяної вечері в магазині купує одноразові форми для випікання кексів з фольги.

Читайте також: Чим задобрити Чорного Водяного Тигра?

Вранці після святкування вона заповнює їх ставами, які залишилось: підливою, картоплею та іншими, і порційно віддає своїм дітям та внукам додому. Попередньо такий «бокс» з їжею можна розігріти у духовці і повноцінний обід готовий. Головна перевага у тому, що форми чудово підходять для транспортування страв і не потрібно використовувати незліченну кількість контейнерів для їжі.

Реклама Google

Telegram Channel