Корисні поради: Що робити, щоб їжа зі святкового столу не пропала?
Знадобиться до Різдва: лайфхак зі стравами, які залишились після вечері
Святкування Різдва не проходить без великої кількості традиційних страв на столі, пише канал24.
Але що ж робити із залишками їжі після вечері?
Бабуся з США поділилась цікавим різдвяним лайфхаком, який використовує щороку. Тож якщо після святкування у вас залишилось трохи їжі – розповідаємо далі, що з нею робити.
Що робити із залишками їжі після Різдва
Бабуся Барбара Костелло полюбляє ділитись в мережі своїми лайфхаками, які спрощують життя. Жінка має неабиякий досвід, тому у її тіктоці можна знайти чимало корисних порад. Підписники з нетерпінням чекають нових відео з рецептами та хитрощами від жінки.
Зокрема, одну з них вона приберегла і опублікувала напередодні Різдва та розповіла, що можна робити із їжею, яка залишилась після святкування. Жінка вже давно разом із продуктами для приготування різдвяної вечері в магазині купує одноразові форми для випікання кексів з фольги.
Читайте також: Чим задобрити Чорного Водяного Тигра?
Вранці після святкування вона заповнює їх ставами, які залишилось: підливою, картоплею та іншими, і порційно віддає своїм дітям та внукам додому. Попередньо такий «бокс» з їжею можна розігріти у духовці і повноцінний обід готовий. Головна перевага у тому, що форми чудово підходять для транспортування страв і не потрібно використовувати незліченну кількість контейнерів для їжі.