Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Помер легендарний лікар київського «Динамо»

Вічна пам'ять.

Фото пресслужба ФК Динамо.

Помер легендарний лікар київського «Динамо»

Київський футбольний клуб повідомив у середу, 5 січня, про смерть багаторічного лікаря Динамо Володимира Малюти. Легендарний фахівець помер на 81-му році життя

Помер лікар київського «Динамо» Володимир Малюта. Про це повідомив президент клубу Ігор Суркіс.

«Не стало людини, яка довгі роки вірою та правдою служила київському «Динамо», яка без перебільшення протягом багатьох років вносила вагомий внесок в успіхи нашого клубу та всього вітчизняного спорту.

Вважаю, що футбольному клубу «Динамо» дуже пощастило, що такий професіонал та чудова людина більшу частину свого життя присвятив клубу та спрямував увесь свій талант та енергію на його медичне забезпечення та розвиток.

Новатор у своїй справі, він не обмежувався лише лікуванням спортивних травм, а вивів функції медичного персоналу клубу на новий рівень.

Новатор у своїй справі, він не обмежувався лише лікуванням спортивних травм, а вивів функції медичного персоналу клубу на новий рівень, дбаючи про здоров'я, щоденний раціон і правильний режим футболістів, що зараз уже визнають невід'ємною частиною успіху в будь-якому виді спорту», - заявив Суркіс.

Володимир Малюта: що відомо про його діяльність

  • Малюта почав співпрацювати з Динамо у 1975-му році. Він працював в команді понад 40 років. Три роки тому його посаду очолив Андрій Шморгун.
  • Свого часу він також був лікарем збірної України.
  • Проте Володимир Ігорович все одно продовжував займатися дослідницькою роботою та давав поради футболістам та колегам у команді.
  • За час своєї роботи в медицині він запатентував 15 відкриттів, написав п'ять книг.

Читайте також: Фантастично! В Україні назвали найкращий сейв року (Відео)

Telegram Channel