Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Жінка роздяглася до білизни заради морозива: одягла замість маски сукню (Відео 18+)

Отакої!

Скріншот з відео.

Жінка роздяглася до білизни заради морозива: одягла замість маски сукню (Відео 18+)

Покупниця магазину настільки хотіла морозива, що постала перед продавцем у спідній білизні

В Аргентині жінка зробила спробу обхитрити карантинні обмеження в магазинах. Вона роздяглася до білизни й зайшла в магазин чи не голою, бо зняла з себе сукню і використовувала її замість маски.

Про це повідомляє DailyMail, передає УНІАН.

Так, мешканка Аргентини сильно хотіла купити морозиво, але не врахувала, що вона не зможе отримати бажане без дотримання карантинних норм. Оскільки маски при ній не було, вона вирішила піти на крайні заходи.

Жінці відмовили в обслуговуванні й вона була змушена піти без морозива.

Жінка зняла з себе сукню і пов'язала його на обличчя, ніби маску. Залишившись в одній лише спідній білизні, вона зайшла всередину магазину і стала в чергу. Інші покупці, як можна помітити на відео, були більш ніж здивовані.

Фокус з перевдяганням, а точніше з роздяганням, не вдався. Жінці відмовили в обслуговуванні й вона була змушена піти без морозива. За даними видання, епатажна покупниця була в компанії 11 друзів, які також не подбали про наявність масок.

У підсумку хтось із «безмасочників» зумів роздобути засіб індивідуального захисту і все-таки купив морозиво, заради якого жінка була готова роздягатися ледь не догола.

Читайте також: Чоловік вдягнув у літаку жіночі трусики замість маски – салон покинули частина пасажирів (Відео моменту).

Реклама Google

Telegram Channel