Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Діти не встигли відкрити подарунки: нові подробиці страшної загибелі цілої родини у новорічну ніч

Триває слідство.

Фото obozrevatel.com.

Діти не встигли відкрити подарунки: нові подробиці страшної загибелі цілої родини у новорічну ніч

Жахлива трагедія сталася в одному з дачних кооперативів під Одесою

У новорічну ніч у селі Отрадове Роздільнянського району через отруєння від вихлопів генератора загинула ціла родина: 71-річна жінка, її 41-річний син та троє дітей – 9-річний хлопчик, а також дві дівчинки 5 та 7 років. За кілька днів людей виявили в ліжках, а поруч із дітьми так і залишилися лежати нерозкриті подарунки, передає OBOZREVATEL.

Тривогу забив колега померлого Юрія Головіна. Його насторожило, що зв'язок із чоловіком обірвався і з 1 січня він не відповідав на дзвінки. Друзі звернулися до поліції.

Коли двері дачного будиночка відчинили, то побачили страшну картину: всі були мертві. Сам Юрій був на другому поверсі у своїй спальні, а діти та бабуся спали внизу. Усі були у своїх ліжках, вони померли вві сні. А поряд із дітьми лежали так і не відкриті новорічні подарунки.

Як розповіла одна з місцевих дачниць, родина постійно жила у надлиманському масиві. На початку минулого року в цих людей сталося лихо – померла рідна сестра Юрія, у якої залишилося троє дітей. Тож чоловік збирався взяти над ними опіку.

Світло ввімкнули наступного дня, а люди вже отруїлися вихлопами.

«Він займався оформленням документів, начебто навіть опіку над однією з дівчаток оформив. Усі вони жили тут. Старшого племінника він часто відвозив із собою в Одесу, мабуть, хлопчик там ходив до школи. А молодші діти перебували з бабусею Наталією», – розповідає жінка.

Водночас Юрій мав і свого рідного сина, який залишився жити з мамою – пара розлучилася ще близько 8 років тому.

Кажуть, що Юрій був дуже спокійною та порядною людиною. Його робота була пов'язана з комп'ютерним бізнесом. За даними із соцмереж, чоловік закінчив виш, де вивчав інформаційні технології та кібербезпеку. В Одесі має квартиру, але сім'я вирішила залишитися жити на дачі.

У цьому районі Юрій хотів остаточно оселитися і навіть будував там будинок. Допомагали йому і місцеві працівники – будували, підвозили матеріали.

Сім'я зібралася вдома 31 грудня і, як розповіла місцева мешканка, цього дня на їхньому дачному масиві відключили світло.

«У будинку в Юри стояв котел, вони опалювали ним. Але, мабуть, через відключення світла вони використовували генератор. Правда, занесли його в будинок, у комору. Світло ввімкнули наступного дня, а люди вже отруїлися вихлопами», – зітхає жінка.

До речі, у дачному кооперативі такий генератор є майже в кожного мешканця, який лишається там на зиму. І багато хто заносить його в дім, оскільки бояться злодіїв – все-таки річ дорога і необхідна в господарстві.

Проте використовувати таке обладнання у житловому приміщенні категорично заборонено.

Після трагедії поліція Одеської області відкрила кримінальне провадження за ст. 115 КК України – умисне вбивство із позначкою «нещасний випадок».

Читайте також: У власному будинку трагічно загинула багатодітна сім’я: подробиці (Фото).

Telegram Channel