Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Погода на п'ятницю, 7 січня: Різдвяної ночі на Волинь прийдуть морози

Зі Святом, Україно!

Фото gk-press.if.ua

Погода на п'ятницю, 7 січня: Різдвяної ночі на Волинь прийдуть морози

Це Вам не калюжі на Новий рік...

Якою буде погода на Волині завтра:

7 січня синоптики прогнозують у Луцьку хмарну погоду з проясненнями. Вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Температура вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° морозу.

Хмарно з проясненнями буде і на теренах Волинської області. Вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Найтепліше 7 січня було у 1999-му році – плюс 8,1 градуса, найхолодніше – у 1971-му році – мінус 17,8 градуса.

Народний прогноз погоди:

7 січня відзначається Різдво — одне з головних християнських свят. З давніх часів це день примирення, добра, миролюбності, прославлення Христа. Наші пращури помітили, якщо цього дня тепло — весна буде холодною. Якщо ж у день Різдва холодно і хурделиця, буде холодно і літом. Густий іній прогнозує літом достаток хліба і малини. Незважаючи на урочистість цього свята, світлий, ясний день вказував на неврожай. А багато зірок на небі — на врожай грибів, ягід та гороху.

Прогноз погоди на післязавтра:

8 січня на Волині також буде хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі  5-10° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Реклама Google

Читайте також: Петро Порошенко: «Найкраща приправа до 12 страв – це 12 добрих справ» (Відео).

Telegram Channel