Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
У громаді на Волині відключили 23-квартирний будинок від централізованого опалення

Жителі переходять на автономне опалення.

Фото з фейсбук-сторінки Борис Карпус - Нововолинський міський голова.

У громаді на Волині відключили 23-квартирний будинок від централізованого опалення

У Нововолинську провели чергове засідання виконавчого комітету. Розглянули та прийняли рішення з 11 питань порядку денного

До виконавчого комітету надходили звернення нововолинців щодо аварійних тимчасових споруд біля їхніх будинків. Працівники муніципальної варти оглянули сараї на вулиці Героїв АТО, Сонячній, Куліша, Сірка. Представлені фотоматеріали підтверджують, що будівлі аварійні. Очевидно, ними не користуються та не підтримують належного благоустрою. Проєкт рішення про демонтаж самочинно встановлених тимчасових споруд на даних вулицях підтримали одноголосно. Про це повідомив міський голова Борис Карпус.

Загалом у Нововолинську протягом 2021 року на автономне опалення перейшли споживачі 17 багатоквартирних будинків.

Рішенням виконавчого комітету мешканці 23-квартирного будинку, що знаходиться на проспекті Дружби, 25, отримали дозвіл на відключення від систем централізованого опалення та постачання гарячої води. Загалом у Нововолинську протягом 2021 року на автономне опалення перейшли споживачі 17 багатоквартирних будинків.

Затвердили результати конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території сіл Нововолинської громади. Відтак, у Грядівському старостинському окрузі послугу вивезення сміття буде надавати виробниче управління комунального господарства протягом п’яти років, а у Грибовиці рік вивозитиме побутові відходи приватний підприємець Олена Лисюк. На часі – налагодження процесу та укладання договорів з мешканцями.

Реклама Google

Telegram Channel