Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Погода на суботу, 8 січня: вночі волинян трохи приморозить – вдень відігріватимуться

А пити краще одну через дві...

Фото stihi.ru

Погода на суботу, 8 січня: вночі волинян трохи приморозить – вдень відігріватимуться

Владу й далі тримають у своїх руках температурні гойдалки

Якою буде погода на Волині завтра:

8 січня синоптики прогнозують у Луцьку мінливу хмарність. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Видимість 2-4 км. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-6⁰ морозу, вдень від 1⁰ морозу до 1⁰ тепла.

Мінливою хмарність буде і на теренах Волинської області. Без опадів. На дорогах ожеледиця  Видимість 2-4 км. Вітер південний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8⁰ морозу,вдень від 3⁰ морозу до 2⁰ тепла.

Найтепліше 8 січня було у 1994-му році – плюс 11,6 градуса, найхолодніше – у 1987-му році – мінус 29,3 градуса.

Народний прогноз погоди:

8 січня відзначається Собор Пресвятої Богородиці. У народі цей день називали Бабині каші. За кашею і погоду передбачали на найближчий час: якщо каша в печі рум’яниться — на сніг. Якщо до цього часу земля ще добре не промерзла, то літом соку не дасть, тобто врожай буде не дуже хорошим. Спостерігали цього дня за сонцем і за птахами: якщо біля сонця з’являлась світла смуга — на сніг. Якщо синиця зранку пищить — бути морозу вночі, а якщо галки і ворони влаштували безперервний ґвалт — варто чекати снігопад і заметілі.

Прогноз погоди на післязавтра:

9 січня на Волині буде хмарно з проясненнями. Вночі сніг, вдень без істотних опадів. Ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-6⁰ морозу, вдень від 3⁰ морозу до 2⁰ тепла.

 

Читайте також: Вівцю купили за 12 тисяч доларів.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel