Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Пожежники врятували з вогню двох волинян

Волинь-нова

Пожежники врятували з вогню двох волинян

У період 4 – 9 січня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 13 пожеж, під час яких врятували двох людей, здійснили 8 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт

З початку року в області трапилося 22 пожежі, під час яких виявлено тіло однієї людини,життя ще 8 осіб врятували, з них – одна дитина.

5 січня рятувальники 2-ої та 25-ої державних пожежно-рятувальних частин міста Луцька ліквідували пожежу у шестиповерховому будинку на вулиці Потебні у Луцьку. Під час пожежі співробітники ДСНС врятували матір з п’ятимісячним немовлям. Дитину госпіталізували у Волинську обласну дитячу лікарню, де діагностували отруєння чадним газом. Імовірно, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем.

Упродовж минулих вихідних в області трапилося 5 пожеж у житловому секторі.

Попередня причина пожежі -  порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

7 січня рятувальники ліквідували пожежу дерев’яного житлового будинку у селі Раків Ліс Камінь-Каширського району, спричинену, за попередніми даними, порушенням правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

8 січня з цієї ж причини горів житловий будинок у селі Жиричі Ратнівської територіальної громади Ковельського району. Горіння ліквідували рятувальники 14-ої державної пожежно-рятувальної частини смт Ратне та працівники місцевої пожежної команди села Жиричі.

8 січня співробітники ДСНС  ліквідували пожежу в цегляному житловому будинку в селі Заріччя Володимир-Волинської міської громади, спричиненої, за попередніми даними, коротким замиканням електромережі.

Цього ж дня рятувальники ліквідували пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Скиби Любомльської міської громади. Попередня причина пожежі -  порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

А в селі Рудня Рожищенської міської громади вогнеборці ліквідували пожежу в цегляній господарській будівлі, імовірно, спричинену несправністю твердопаливного котла.

Джерело: ГУ ДСНС України у Волинській області
Telegram Channel