Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Працівниця луцького Хоспісу привласнювала гроші формально працевлаштованої особи

Лучанка привласнила майже 9 тисяч гривень.

Фото зі сату newsmakers.com.ua.

Працівниця луцького Хоспісу привласнювала гроші формально працевлаштованої особи

Луцький міськрайонний суд Волинської області ухвалив вирок лучанці, яка неправомірно нараховувала собі кошти

У липні 2019 року працівниця Волинського лікувально-профілактичного закладу для надання медичної допомоги невиліковним хворим (Обласна лікарня «ХОСПІС»)  заволоділа грошовими коштами медзакладу.

За попередньою змовою з іншою особою, шляхом обману, під приводом виплати заробітної плати працівнику шляхом використання завідомо підробленого табелю обліку використання робочого часу перерахувала на свій картковий рахунок 1852,52 грн. Обвинувачена знала, що остання у медзакладі оформлена лише формально та будь-якої роботи не виконувала. Щодо спільника підсудної, який вніс недостовірні відомості щодо табелювання обліку робочого часу працівника також ведеться окреме провадження.  

Далі знову було підроблено документи, і в серпні підсудна заволоділа грошовими коштами в сумі 5289,63 грн,  а у вересні - 1852,52 грн.

Далі знову було підроблено документи, і в серпні підсудна за такою ж схемою заволоділа грошовими коштами в сумі 5289,63 грн,  а у вересні - 1852,52 грн.

Допитана в судовому засіданні обвинувачена свою вину у вчиненні інкримінованих їй злочинів визнала повністю, розкаялася та просила суд суворо її не карати. Також жінка відшкодувала завдану шкоду завдану медзакладу.  Лучанці призначили покарання 1 700 гривень штрафу.  

Джерело: Реєстр судових рішень
Telegram Channel