Курси НБУ $ 41.27 € 44.44
Біля кордонів України почались російські військові навчання

Росія почала навчання із військовою технікою біля кордонів України.

Скриншот 24 Каналу.

Біля кордонів України почались російські військові навчання

Росія почала проводити військові навчання зі стрільбами в прикордонних районах з Україною. У них держава-агресорка задіяла близько 3 тисяч військових і важку техніку

Навчання стартували у Воронезькій, Бєлгородській, Брянській і Смоленській областях. Росія використовує 300 одиниць військової техніки, зокрема, танки Т-72Б3, бойові машини піхоти БМП-2, а також штатне стрілецьке озброєння, повідомляє 24 Канал.

Головним акцентом навчань називають контрольні стрільби, організацію маршів та обладнання опорних пунктів.

Навчання стартували у Воронезькій, Бєлгородській, Брянській і Смоленській областях.

«Кожен підрозділ завершить маневри проведенням навчального бою з етапом бойової стрільби. Під час бою екіпажі бронемашин БМП-2 і танків Т-72Б3 покажуть навички спільних дій і вразять мішені, що імітують техніки і живу силу умовного противника на дальностях до 1,2 тисячі метрів», – повідомляє міноборони Росії.

Володимир Путін вирішив посунути дату можливого вторгнення в Україну, яке, за даними розвідки, мало б припасти на початок 2022 року. Як повідомляє видання New York Times, причиною стали погодні умови.

У Кремлі також працювали над переміщення гелікоптерів до кордону з Україною. Це відбувалось на тлі сповільнення пересування російських військ.

Водночас українська розвідка попереджала про дії російських найманців на Донбасі. Окупанти продовжували утримувати свої війська у бойовій готовності.

Читайте також: Путін угледів «майданні технології» у Казахстані.

Реклама Google

Telegram Channel