Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
На Волині всім селом шукають зниклого безвісти чоловіка (Фото)

Чоловіка шукають майже 60 людей.

Фото Буга.

На Волині всім селом шукають зниклого безвісти чоловіка (Фото)

Зранку 11 січня біля Павлівської сільради та о 10:00 біля школи у селі Грушів розпочалися пошуки мешканця громади, який зник безвісти

 71-річний Володимир Ткачук 5 січня о 9:30 пішов з дому та не повернувся. Чоловік зникав неодноразово – йшов у ліс, шукав гриби та блукав у жителів навколишніх сіл. У чоловіка проблеми з пам’яттю (може забути, де проживає). Рідних та друзів у чоловіка немає, як і мобільного телефону.

Як повідомляє Буг, на його пошуки вирушили працівники поліції, рятувальники та місцеві мешканці. Загалом близько 60 людей.

Прикмети: ріст 170 см, тілобудова – середня, колір волосся сивий. Особливі прикмети: на грудях, біля ребер має пухлинку розміром з «волоський» горіх.

Одягнений в шапку-вушанку чорного кольору, куртка коричневого кольору з хутряним коміром, чорні штани, чоботи-сніготопи, кофта сірого кольору, байкова сорочка в клітку. 

Чоловік зникав неодноразово – йшов у ліс, шукав гриби та блукав у жителів навколишніх сіл.

Прикмети: ріст 170 см, тілобудова – середня, колір волосся сивий. Особливі прикмети: на грудях, біля ребер має пухлинку розміром з «волоський» горіх. Одягнений в шапку-вушанку чорного кольору, куртка коричневого кольору з хутряним коміром, чорні штани, чоботи-сніготопи, кофта сірого кольору, байкова сорочка в клітку.

Реклама Google

Джерело: Інтернет-видання "Буг".
Telegram Channel