Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Один з нападників на відомого журналіста в Києві – волинянин

23-річний мешканець Волинської області наразі перебуває у статусі обвинуваченого за крадіжку.

Фото imi.org.ua.

Один з нападників на відомого журналіста в Києві – волинянин

У Києві на проспекті Перемоги в Шевченківському районі пограбували журналіста та співзасновника «Громадського радіо» Андрія Куликова

У коментарі «Детектору медіа» Куликов повідомив, що інцидент стався у п'ятницю, 7 січня. Журналіст зазначив, що не пов'язує напад зі своєю професійною діяльністю.

«Мій стан дуже нормальний. Вже вчора я вів свою програму «Пора року», повідомлення поліції з'явилось лише підвечір, 10 січня, насправді це сталося ще у п'ятницю, зранку. Через півгодини після інциденту я вже був у поліції, правоохоронці спрацювали дуже швидко та оперативно», – сказав Куликов.

За даними поліції, двоє чоловіків підійшли до потерпілого і попросили закурити. Отримавши відмову, вони його побили, відібрали три тисячі гривень, банківську картку та мобільний телефон.

Грабіжниками виявилися раніше судимий за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків 23-річний уродженець Миколаївської області та 23-річний мешканець Волинської області

Поліція повідомляє, що протягом декількох годин встановила місцезнаходження двох грабіжників в одному з хостелів.

«Грабіжниками виявилися раніше судимий за пограбування, крадіжки та незаконний обіг наркотиків 23-річний уродженець Миколаївської області та 23-річний мешканець Волинської області, який наразі перебуває у статусі обвинуваченого за крадіжку. Їм загрожує до шести років тюремного ув’язнення. Правоохоронці перевіряють причетність ще двох осіб до пограбування», – повідомили у поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж), слідчі повідомили затриманих про підозру. Шевченківський районний суд Києва обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Telegram Channel