Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Зірка радянського кіно переніс екстрену операцію й досі перебуває у реанімації (Фото)

Актор перебуває під наглядом медиків.

Фото Pixabay.

Зірка радянського кіно переніс екстрену операцію й досі перебуває у реанімації (Фото)

Артисту вставили трубку в шлунок

Відомий радянський та російський актор Леонід Куравльов переніс екстрену операцію. Операція пройшла успішно. Однак, артист як і раніше залишається в реанімації.

Як повідомляє kp.ru з посиланням на джерело в охороні здоров'я, в артиста діагностували порушення складного рефлекторного ковтального акту, через що він не міг приймати їжу, передає УНІАН.

85-річному Куравльову провели операцію та вставили в шлунок трубку.

Леонід Куравльов перебуває у лікарні в Комунарці із запаленням легенів, коронавірус не підтвердився.

«Зібравши необхідні дані, лікар прийняла рішення провести гастростомію з використанням відеоендоскопічних технологій. Артисту зробили надріз стінки шлунка і передньої черевної стінки, через які вивели спеціальну трубку для харчування. Через цю трубку їжа безпосередньо буде надходити в шлунок», – розповіло джерело.

За інформацією ria.ru, Леонід Куравльов перебуває у лікарні в Комунарці із запаленням легенів, коронавірус не підтвердився.

Довідково: Леонід Куравльов відомий за такими фільмами, як «Іван Васильович змінює професію», «Афоня», «Живе такий хлопець», «З лебединого», «Ваш син і брат», «Золоте теля» та «Життя і дивовижні пригоди Робінзона Крузо».

У 2014 році Куравльов підписав звернення російських діячів культури на підтримку політики президента РФ Путіна в Україні та у Криму, за що його внесли у базу «Миротворець».

Читайте також: Відома акторка показала фото до пластики та розхвалила СРСР.

 

 

 

 

 

Telegram Channel