Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Медики повідомили про стан дівчини, яку ввечері у Луцьку збило авто

16-річну дівчинку шпиталізували.

Фото ІА Волинські новини.

Медики повідомили про стан дівчини, яку ввечері у Луцьку збило авто

16-річна дівчинка, яка постраждала у дорожньо-транспортній пригоді у Луцьку, перебуває на лікуванні у Волинській обласній дитячій лікарні.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини.

Як розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, до «швидкої» о 19:33 надходив виклик про те, що автомобіль здійснив наїзд на пішохода, який стояв на зупинці. На місце події відразу виїхала бригада швидкої допомоги.

Попередньо лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні гематоми потилиці. Дівчину госпіталізували 

По приїзду медики надавали допомогу постраждалій дівчині. Попередньо лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні гематоми потилиці. Дівчину госпіталізували у Волинську обласну лікарню для надання подальшої допомоги.

Нагадаємо, що автопригода сталася 12 січня близько 20 години на проспекті Відродження поблизу школи № 18. Відомо, що водій автомобіля «Акура» виїжджав з бічної вулиці на головну. А в цей час проспектом Відродження на великій швидкості рухався «Фольксваген». Відтак відбулося зіткнення двох авто. Останній від удару виїхав на тротуар та збив неповнолітню дівчину.

Реклама Google

Telegram Channel