Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
18-річна дівчина познущалася над прапором України: її судитимуть

Отакої!

Фото Нацполіція.

18-річна дівчина познущалася над прапором України: її судитимуть

В ніч на 12 січня дівчина зняла прапор з адміністративного приміщення та зробила на ньому нецензурний напис

На Вінниччині 18-річна дівчина будучи в стані алкогольного сп’яніння зняла з адмінбудівлі Державний Прапор України та написала на ньому непристойності. Про це повідомляє пресслужба поліції Вінницької області. Дівчина зробила це через неприязні стосунки з працівницею старостату.

В ніч на 12 січня зловмисниця з адміністративного приміщення Оленівського старостинського округу Вороновицької ТГ зняла державний прапор України та зробила на ньому нецензурний напис. Проводиться досудове розслідування.

Підозрювана, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння, вчинила правопорушення через неприязні стосунки з працівницею старостату.

За словами начальника Відділу поліції №5 Вінницького РУП Андрія Оберняка, повідомлення про правопорушення надійшло до поліції від старости села. Вжитими розшуковими заходами поліцейські встановили особу, причетну до цього. Нею виявилась 18-річна місцева мешканка.

Як з’ясувалось, підозрювана, яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння, вчинила правопорушення через неприязні стосунки з працівницею старостату.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1. ст. 338 ККУ (наруга над державними символами). За таке правопорушення передбачено покарання до трьох років позбавлення волі.

Читайте також: Судді співали російські пісні про «куполи за колючою проволокою» і потрапили на відео.

Telegram Channel