Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Чотири квартири в житловому комплексі Луцька продали через порносайт

Та й таке...

Фото ubr.ua.

Чотири квартири в житловому комплексі Луцька продали через порносайт

Рекламники змогли реалізувати нерухомість за допомогою платформи PornHub

Реклама житла «на найбільш нетематичному майданчику», але «з потрібною цільовою аудиторією», допомогла закрити угоди на загальну суму $88 тисяч, пише ІА Волинські новини з посиланням на UBR.

«До нас ще ніхто не продавав нерухомість через PornHub. Але це спрацювало! За 3 місяці ми продали 4 квартири в милому сімейному ЖК із середнім чеком $22 тис.» – написав голова рекламної агенції Digital Bands Павло Кац.

Клієнтом став великий забудовник із Західної України, з яким агенція співпрацює шість років.

«Це був чистий експеримент. Ми розуміли, наскільки майданчик не відповідає ідеї сімейного тепла та затишку. Але все вийшло!» – йдеться у тексті.

 На PornHub регулярно бувають 62% українських чоловіків віком від 25 до 44 років. Середній час перегляду – 10 хвилин. Тому рекламники вирішили використати цей трафік.

Кейс навіть отримав премію WOW Awards у номінації «Нестандартне просування: digital» за найкращий рекламний проект у нерухомості.

Загалом Кац зазначає, що на PornHub регулярно бувають 62% українських чоловіків віком від 25 до 44 років. Середній час перегляду – 10 хвилин. Тому рекламники вирішили використати цей трафік.

«З початком карантину рекламодавці рвонули в соцмережі, і конкуренція там виросла. А на PornHub виріс лише користувацький трафік. З PH важко змагатися за увагу користувача – там занадто заряджений контент. Але ми використовували гумор, і це спрацювало» , – розповідає Кац.

Клієнтам, які знайшли оголошення на PornHub, запропонували покупку квартири зі знижкою 5% та з пільговими умовами розтермінування. На експериментальний запуск реклами було витрачено 628 доларів.

Читайте також: Як тітка Настя з Волині бореться з віртуальною реальністю

Реклама Google

Telegram Channel