Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У місті на Рівненщині школярі їздять маршрутками безплатно

У Луцьку таке нововведення добре було б також запровадити.

Фото «Рівне вечірнє».

У місті на Рівненщині школярі їздять маршрутками безплатно

У Вараші реалізували ініціативу міського голови Олександра Мензула щодо безплатного проїзду учнів місцевих навчальних закладів в автобусах за міськими маршрутами №7,8,9.

Ще наприкінці минулого року депутати міської ради для цього підтримали внесення змін до порядку здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян. Про це пише «Рівне вечірнє».

З місцевого бюджету перераховуються кошти на рахунок перевізника задля покращення життя мешканців громади.

- Ми виконали доручення міського голови, працівники двох департаментів до кінця попереднього року завершили всі юридичні процедури, депутати міської ради підтримали ініціативу і проголосували за виділення коштів для компенсації проїзду тож відтепер школярі у Вараші можуть доїжджати до ліцеїв і гімназії у навчальний період безоплатно, – зауважує директор Департаменту соціального захисту та гідності виконавчого комітету Вараської міської ради Світлана Осадчук.

Читайте також: 6-річний хлопчик, який рік провів у комі, прокинувся на Різдво.

З місцевого бюджету перераховуються кошти на рахунок перевізника задля покращення життя мешканців громади. Зазначимо, що автобусним перевезенням у м. Вараш за маршрутами №7,8 та 9 займається КП «Благоустрій».

Реклама Google

Telegram Channel