Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Я їду до України заради єдності», – Петро Порошенко

Петро Порошенко повертається до України.

Фото bykvu.

«Я їду до України заради єдності», – Петро Порошенко

П'ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко розповів, чому він повертається до України.

Деталі політик оприлюднив під час брифінгу у Варшаві. Порошенко пояснив, що він повертається до України для єдності, а також тому, що він є чинним народним депутатом України:

«Я їду в Україну заради єдності, заради допомоги Україні, щоб ми могли стати в обороні країни та привернути міжнародну увагу».

Також Петро Порошенко наголосив, що повертається як народний депутат Верховної Ради України, який не може пропустити важливі засідання. За його словами, з жовтня, відколи тема загроз російського вторгнення знову стала гострою , його політичній силі – партії «Європейська Солідарність» – чинна влада не дала можливості вносити свої пропозиції та поради щодо того, як зробити Україну міцнішою та ефективнішою.

«Сидячи на горі якійсь з паном Коломойським, з Єрмаком у Буковелі вони, може, і почувають себе на висоті, але моє повернення дасть ще одну нагоду оголосити позачергове засідання у Верховній Раді, присвячене цим загрозам», – резюмував Петро Порошенко.

Читайте також: Порошенко оприлюднив зворушливий знімок із дружиною в Польщі (Фото)

Нагадаємо, 17 січня на батьківщину повертається п’ятий президент України та лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко. Про готовність зустріти Порошенка та необхідність його підтримки заявили десятки політиків, громадських діячів та ветеранів ООС, організувавши флешмоб.

Також українські інтелектуали звернулися до Зеленського щодо провадження проти Порошенка

Печерський районний суд Києва призначив засідання щодо обрання запобіжного заходу народному депутату «Європейської Солідарності», п’ятому президентові України Петру Порошенку.

У Державному бюро розслідувань заявили, що п’ятий президент України Петро Порошенко не планував їхати до Варшави до Стамбулу до спроби вручення йому підозри. Адвокат Порошенка Ігор Головань стверджує, що ДБР незаконно стежать за п’ятим президентом і що вони напевне знають, що поїздка була давно запланована.

Депутатки Європарламенту Віола фон Крамон-Таубадель і Раса Юкнявічене виклали журналістам своє ставлення до кримінального провадження проти п’ятого президента України, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що лідер партії  «Європейська солідарність», п’ятий президент України Петро Порошенко використовує «тактику скандального захисту».

Джерело: Букви
Telegram Channel