Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Порошенко оголосив про початок об’єднання демократичних сил в Україні

«Ми на сьогоднішній день починаємо процес об’єднання всіх демократичних опозиційних сил. Це як системо розпізнавання «свій-чужий» в армії».

Фото Європейська солідарність.

Порошенко оголосив про початок об’єднання демократичних сил в Україні

П’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко оголосив про початок об’єднання демократичних сил. Про це він заявив на багатотисячному мітингу біля Печерського суду

«Ми на сьогоднішній день починаємо процес об’єднання всіх демократичних опозиційних сил. Це як системо розпізнавання «свій-чужий» в армії. Хто об’єднався, хто йде проти Путіна, проти злочинців у «зеленій владі», «кротів», які здають операцію «Вагнера», які нищать українських розвідників, які знущаються над українськими військовими, не піднімаючи їм зарплату. Негідників, які переслідують опозицію, розповсюджують систему вибіркового правосуддя, руйнують систему верховенства права, демократію, ведуть наступ на вільних журналістів, зупиняють наш рух в Європу», – сказав Петро Порошенко.

П’ятий Президент наголосив, що Росія веде гібридну агресію зовні і зсередини нашої держави.

«Звільнення двох третин окупованого Донбасу – це на їхню думку державна зрада. Створення армії – це на їхню думку державна зрада. Створення фундаменту української держави включно із законодавством про українську мову, декомунізацію, побудову державної інфраструктури – це вони вважають державною зрадою, бо вони нероби. Створення світової коаліції на підтримку України, притягнення країни-агресора до міжнародної судової відповідальності включно з міжнародним кримінальним судом ООН – це вони вважають державнлю зрадою», – обурився Порошенко.

П’ятий Президент наголосив, що Росія веде гібридну агресію зовні і зсередини нашої держави.

«Ворог добре озброєний, є майстром гібридної війни. І перемогти нас він збирається не лише через військове вторгнення, а через розшматування нашої держави, через те, щоб підступно посіяти конфлікт. І безвідповідальна, зрадницька, «зелена влада» йому російському ворогу сприяє», – наголошує лідер опозиції.

«Вони перетнули «червоні лінії», вони перейшли межу. Але ми точно їх не боїмося і ми точно їх переможемо. Бо ми разом. Ми сила. Ви казали, що країні потрібен Порох – у вас Порох є. Разом до перемоги!», – закликав п’ятий Президент України.

Telegram Channel