Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Тримаємося як можемо»: дочка Заворотнюк розповіла про стан онкохворої матері

У травні 2020 року в Росії вперше офіційно озвучили діагноз Заворотнюк - гліобластома. 

Фото instagram.com/anna_zavorotnyuk.

«Тримаємося як можемо»: дочка Заворотнюк розповіла про стан онкохворої матері

За словами Анни, бачити актрису в її нинішньому стані дуже боляче

Дочка російської актриси Анастасії Заворотнюк розповіла про стан своєї онкохворої матері. Виявилося, ситуація не сильно поліпшується.

Відвертим зізнанням Анна Заворотнюк поділилася на своїй сторінці в Instagram. Фанати часто задають дочці актриси питання про стан зірки серіалу «Моя прекрасна няня», але найчастіше вони залишаються без відповіді. Цього разу Анна зробила виняток, передає УНІАН.

Дивлячись з чим порівнювати, тримаємося як можемо, вона воїн, але хвороба дійсно страшна, розбиває серце бачити її такою.

Так, шанувальники запитали, чи покращився стан Заворотнюк. Її дочка розповіла, що вона і її сім'я намагається триматися, але бачити матір в такому стані їй складно.

«Дивлячись з чим порівнювати, тримаємося як можемо, вона воїн, але хвороба дійсно страшна, розбиває серце бачити її такою», - написала Ганна Заворотнюк.

Своїми словами дочка актриси могла натякнути на те, що чутки про зовнішній вигляд Заворотнюк, яка нібито втратила волосся і пересувається на інвалідному візку, можуть виявитися правдивими. 

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про те, що Анастасія Заворотнюк серйозно хвора і потрапила до лікарні. Після цього її чоловік Петро Чернишов утримувався від виступів. Сама актриса «пропала» з соцмереж.

У травні 2020 року в Росії вперше офіційно озвучили діагноз Заворотнюк - гліобластома. 

Влітку 2021 року друг Заворотнюк розкрив правду про її стан і розповів, що у неї немає волосся і вона пересувається на колясці. А нещодавно стало відомо, що дочка онкохворої Заворотнюк скасувала весілля через її хворобу. 

У грудні 2021 року стало відомо, що дочка онкохворої Заворотнюк поскаржилася на «болісні» проблеми зі здоров'ям.

Читайте також: Відома 63-річна співачка знялася на унітазі у порваних панчохах і розлютила мережу (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel