Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Рівному шахрай-«газовик» видурив у стареньких понад пів мільйона гривень

Як же ж так?!

Фото 18000.com.ua

У Рівному шахрай-«газовик» видурив у стареньких понад пів мільйона гривень

Про совість бузувір навіть і не чув...

В Рівному затримали шахрая, який під виглядом працівника газової служби ошукував літніх людей. За попередніми даними, загалом він вкрав понад 500 тисяч гривень. 

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на ТСН.

27-річний чоловік обирав квартири літних людей та представлявся газовиком. Він просився зайти у квартиру «для перевірки системи постачання».

27-річний чоловік обирав квартири літних людей та представлявся газовиком. Він просився зайти у квартиру «для перевірки системи постачання». Вже там він або видурював гроші на заміну лічильників або просто крав кошти з гаманців, поки пенсіонери йшли в іншу кімнату шукати якісь документи. 

Останньою жертвою зловмисника стала 92-річна жінка. В неї він вкрав цінні монети та пенсію. Злодія затримали, тепер йому загрожує шість років за ґратами.

Шахрая вдалося затримати завдяки камерам спостереження на вулицях, після чого правоохоронці з'ясували, на якій машині він їздив.

«Вже можна говорити про низку епізодів, де сума викраденого становить близько півмільйона гривень», – розповів керівник Рівненського районного управління поліції Роман Штеба.

Читайте також: Українцям стане ще гіркіше від цін на цукор.

Telegram Channel