Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Залили бетоном: спливли моторошні подробиці вбивства дитини

Триває слідство.

Фото obozrevatel.com.

Залили бетоном: спливли моторошні подробиці вбивства дитини

Даних про результати судово-медичної експертизи поки немає. Що відбувалося в підвалі з дитиною, страшно навіть уявити

Журналісти дізналися подробиці вбивства 11-річного Максима Самофалова в Запорізькій області, якого викрали і два тижні тримали в підвалі двоє чоловіків.

Вбивці закопали тіло на два метри під землею, а потім залили півпідвалу бетоном, щоб «замести сліди».

Дитина зникла в кінці серпня, а її тіло виявили 16 січня в Радивонівці, за десять кілометрів від Якимівки, де жив хлопчик. Тут, на території одного з домоволодінь під час обшуку і знайшли його тіло, пише «Обозреватель».

«Вбивці закопали тіло на два метри під землею, а потім залили півпідвалу бетоном, щоб «замести сліди», – розповіло джерело «Обозревателя».

За його словами, в самому будинку зареєстрований один з підозрюваних у вбивстві.

Увечері 17 січня в Запоріжжі затримали двох підозрюваних у вбивстві хлопчика. За інформацією ЗМІ, один з них – 25-річний житель Радивонівки Валерій К., раніше засуджений за крадіжку з проникненням в житло. Другий – 45-річний Геннадій В., житель Якимівки з двома судимостями - за хуліганство із застосуванням зброї і за згвалтування (9 років він провів у в'язниці).

Як повідомили в прес-службі поліції Запорізької області, обом фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.2, ч. 3, ч. 12 ст. 115 та ч. 3 ст. 146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України.

Читайте також: Тато загинув, а донечка дуже хвора: волинські рятувальники оголосили збір коштів на лікування дитини колеги.

Telegram Channel