Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Луцький маршрутник, про якого «гуділи» соцмережі, виявився тимчасово обмеженим в праві керування (Відео)

17 січня їхав на червоне світло.

Скріншот.

Луцький маршрутник, про якого «гуділи» соцмережі, виявився тимчасово обмеженим в праві керування (Відео)

Поліцейські також отримали це відео та віднайшли керманича-порушника

В одній із соціальних мереж з’явилося відео про те, як водій маршрутного транспортного засобу БАЗ А079 на проспекті Василя Мойсея, що у Луцьку, порушує ПДР — проїжджає регульований пішохідний перехід на червоний сигнал світлофора, інформує

.

Патрульні, які сьогодні дбають про дотримання ПДР на вулицях міста, також отримали це відео та віднайшли керманича-порушника.

Близько 15-ї години, екіпаж патрульних виявив вказаний транспортний засіб. А під час перевірки документів інспектори встановили, що водій тимчасово обмежений в праві керування, а транспортний засіб перебуває у розшуку виконавчою службою.

А під час перевірки документів інспектори встановили, що водій тимчасово обмежений в праві керування, а транспортний засіб перебуває у розшуку виконавчою службою.

У результаті на порушника склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил проїзду перехресть) та ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування) КУпАП.

Читайте також:Проїзд у луцьких тролейбусах може здорожчати вже завтра

Telegram Channel