Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Рівному кросовер влетів у маршрутку (Фото)

Транспортні засоби зазнали пошкоджень.

Фото поліції Рівненської області.

У Рівному кросовер влетів у маршрутку (Фото)

Внаслідок зіткнення постраждали двоє осіб

Автопригода сталася на перехресті вулиць Олени Теліги-Дубенська вчора, 17 січня, близько 20-ї години, передає поліція Рівненської області

Поліцейські на місці події встановили, що водій автомобіля  «Skoda Kodiaq», 66-річний рівнянин, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із маршрутним транспортним засобом.

Унаслідок  ДТП медична допомога знадобилася пасажирці маршрутки, 49-річній жительці обласного центру та кермувальнику кросовера. Потерпілу із забоями та попереднім діагнозом струс головного мозку госпіталізували до лікарні. 66-річного чоловіка після надання допомоги відпустили.

66-річний рівнянин, виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав переваги в русі та допустив зіткнення із маршрутним транспортним засобом.

Слідчі Рівненського районного управління поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 КК України. У рамках кримінального провадження у водіїв відібрані зразки крові. 

 

 

 

 Читайте також: Загинула через ревнощі: у Рівненській області жорстоко вбили молоду дівчину.

Telegram Channel