Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На луцькому вокзалі працювали рятувальники (Фото)

Важливі навчання.

Фото ДСНС Волині.

На луцькому вокзалі працювали рятувальники (Фото)

На території залізничної станції «Луцьк» відбулися пожежно-тактичні навчання

18 січня на вокзалі станції «Луцьк» «виникла пожежа» в одній з кімнат готелю, що на третьому поверсі. Про умовну подію працівники залізниці повідомили за телефоном «101» рятувальників, сповістили керівництво об’єкту та провели евакуацію обслуговуючого персоналу, а також вжили заходів щодо гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння, повідомляє ДСНС Волині.

У навчаннях задіяні 5 одиниць спеціальної пожежної техніки, взяли участь 22 чоловік особового складу пожежно-рятувальної служби, а також працівники служб екстреного реагування.

Працівники ДСНС організували розвідку, здійснили розстановку сил і засобів, передбачених для ліквідації такого роду надзвичайних подій, ліквідували пожежу та евакуювали з осередку вогню умовного потерпілого. Для координації усіх дій під час гасіння умовної пожежі розгорнуто оперативний штаб.

 

 

 

 Загалом у навчаннях задіяні 5 одиниць спеціальної пожежної техніки, взяли участь 22 чоловік особового складу пожежно-рятувальної служби, а також працівники служб екстреного реагування.

Читайте також: У Луцьку змінили маршрути багатьох автобусів.

Telegram Channel