Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Башликах відкрили новозбудовану школу на 400 учнів (Фото)

Будувати школу «з нуля» розпочали ще у  2018 році.

Фото Волинська ОДА.

У Башликах відкрили новозбудовану школу на 400 учнів (Фото)

18 січня відбулося свято відкриття школи у селі Башлики Луцького району, в рамках якого учні та батьки мали можливість оглянути новозбудований навчальний заклад з середини

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Загальна площа навчального закладу – 8105 м², потужність – понад 400 учнівських місць, вартість проєкту – понад 118 мільйонів гривень, термін реалізації – 2018-2021 рр.

Будувати школу «з нуля» розпочали ще у  2018 році. Основна частина робіт була виконана упродовж 2019-2021 років в рамках Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Будувати школу «з нуля» розпочали ще у  2018 році.

Це сучасний навчальний заклад з усім необхідним для якісного освітнього процесу. Для учнів облаштовані: сучасний спортивний та актова зали, велика та простора їдальня, облаштовані кабінети хімії, фізики та біології, прогулянкові павільйончики, спортивні майданчики та велике подвір’я тощо. Тут є все необхідне для навчання, спорту, харчування та відпочинку для дітей різної вікової категорії.

Для повноцінного навчання дітей з особливими потребами встановлений спеціальний ліфт та дотриманні усі вимоги створення безбар’єрного освітнього простору.

«Без сумніву, цього відкриття чекали освітяни, учні та батьки. Адже, до цього діти змушені були позмінно навчатися в непристосованих, сірих приміщеннях, – наголосив голова ОДА. 

 

Джерело: Волинська ОДА.
Telegram Channel