Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Щедрик, щедрик, щедрівочка»: у редакції газети «Волинь» колядували гарні гості (Фото, Відео)

Фото volyn.com.ua.

«Щедрик, щедрик, щедрівочка»: у редакції газети «Волинь» колядували гарні гості (Фото, Відео)

Учасники народної аматорської капели привітали з Новим роком та Різдвяними святами колектив газети «Волинь»

19 січня на свято Водохреща до редакції газети «Волинь» завітав з колядою легендарний «Посвіт».

Учасники капели – десятки літ друзі редакції. Найстарший учасник хору, герой та автор публікацій часопису, а раніше його багаторічний керівник 91-річний Ростислав Кушнірук сказав: «Ми прийшли пощедрувати для улюбленої «Волині». 

Для «волинівців» хор виконав улюблений «Щедрик» та інші знані традиційні українські колядки. Зичили всім миру, здоров’я та добра. 

 Для «волинівців» хор виконав улюблений «Щедрик» та інші знані традиційні українські колядки. Зичили всім миру, здоров’я та добра. Керівниця хору Алла Гас зауважила, що «Газета Волинь» – це місце, де завжди приймуть.

 

«Коли приходимо з колядою, у когось може не бути на це часу, а у «Волині» завжди для нас двері відкриті. Тут працюють обрані Богом люди», – зазначила вона. 

Головний редактор газети Олександр Згоранець подякував гостям за візит, зазначивши:  «Дай Боже, щоб «Посвіт» приходив до нас і до наших людей ще багато років! У такий напружений час, коли російські війська біля кордону, ви несете дзвіночок миру». 

Після віншувань Ростислав Кушнірук повідомив, що «Посвіт» передплатив газету на наступне півріччя. Потому головний редактор запропонував йому витягнути конверт і визначити, хто стане володарем щомісячного приза від «Волині» для передплатників видання. 

Читайте також: Показали світлини 30-х років з Водохреща у Луцьку (Фото)

 

 

 

 
 

 

 

Реклама Google

 

Telegram Channel