Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Всюди кров, недопалки, скло: невідомі розтрощили храм (Фото, відео)

Тривають слідчі дії.

Фото facebook Протоієрея Богдана Бабинця.

Всюди кров, недопалки, скло: невідомі розтрощили храм (Фото, відео)

Дивом не сталася пожежа, у храмі було багато спалених сірників

На Закарпатті невідомі розтрощили храм та ледь не влаштували пожежу. Інцидент трапився 15 січня в селі Хмільник Кам'янської громади.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів протоієрей Богдан Бабинець.

Кругом все перекидане, всюди кров, недопалки, море битого скла від розтрощеного склопакета, повсюди спалені сірники - близько 40-50 шт.

За його словами, невідомі проникли до храму у неділю, перед вечірнім богослужінням. Наслідки від такого «візиту» досить сумні - хулігани розбили вікно, розкидали сміття.

«Розтрощений храм, особливо вівтар, храм, якому ти довгі роки приділяв усю свою любов, леліяв, прикрашав, готував до кожного свята, довелось побачити першому, стати першим свідком, а поруч нікого!!! Ні душі, а храм стоїть за 200 метрів за кладовищем. Фотографії далеко не зображають справжньої картини, яку довелось мені побачити того вечора», - написав він.

Окрім того, що хулігани потрощили храм, вони ледь не спричинили пожежу.

«Кругом все перекидане, всюди кров, недопалки, море битого скла від розтрощеного склопакета, повсюди спалені сірники - близько 40-50 шт. А що ще могло трапитись?.... Страшно і подумати», - додав протоієрей.

Він вказав, що «нелюди», досі безкарно гуляють на свободі, адже винних так і не знайшли. У коментарях люди обурилися вчинком невідомих та зазначили, що поліція обов'язково має знайти усіх, хто був причетний до трощі храму.

Читайте також: Виривали волосся і розбили телефон: на Рівненщині лікарка та її мати покусали і побили жінку.

Реклама Google

 

 

 

Telegram Channel