Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Суд ухвалив вирок волинянину, який на пішохідному переході збив на смерть школяра

Аварію винуватець спричинив серед білого дня.

Фото BukNews.

Суд ухвалив вирок волинянину, який на пішохідному переході збив на смерть школяра

Лихо трапилося 3 грудня 2020 року

Вироком Рівненського районного суду 66-річного жителя Ківерцівського району Волинської області визнано винним в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України). Про це інформує прокуратура Рівненщини.

Під час досудового розслідування зібрано достатньо доказів, а у суді прокурором доведено, що 3 грудня 2020 року, в обідню пору, водій, керуючи вантажним автомобілем Mercedes-Benz, рухаючись з боку Луцька в напрямку Рівного, поблизу Клеванської ЗОШ №1, проявив неуважність до дорожньої обстановки та збив 8-річного хлопчика, який в цей час перетинав проїзну частину по пішохідному переході.

Внаслідок цієї дорожньо-транспортної пригоди дитина загинула на місці події. За результатами судового розгляду водія засуджено до 3 років позбавлення волі та позбавлено права керувати транспортними засобами строком на 3 роки. 

За результатами судового розгляду водія засуджено до 3 років позбавлення волі та позбавлено права керувати транспортними засобами строком на 3 роки. Крім того, засуджений також має сплатити матері загиблого хлопчика 500 тис. грн моральних збитків.

Крім того, засуджений також має сплатити матері загиблого хлопчика 500 тис. грн моральних збитків.

Вирок законної сили ще не набрав, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Читайте також:Чоловіка, який вбив сім'ю фермерів, засудили до довічного ув’язнення (Фото)

Telegram Channel