Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянам радять переходити на чай із шипшини

Будь здоровими!

Фото apetit.com.ua

Волинянам радять переходити на чай із шипшини

Цей напій є напрочуд корисним

Зазвичай для зниження високого тиску радять пити зелений чай, але з цим завданням може чудово справлятися і чай із шипшиною. Про це повідомляє healthinfo.ua, пише agronews.ua.

Фахівці називають чай із шипшиною одним із найкращих напоїв для оздоровлення стану кровоносних судин та зниження підвищеного АТ. Вони розповіли, що «флавоноїди, що містяться в цьому виді чаю, покращують кровообіг у серці, що забезпечує профілактику високого тиску».

Фахівці називають чай із шипшиною одним із найкращих напоїв для оздоровлення стану кровоносних судин та зниження підвищеного АТ.

Медики відзначають, що наявні дослідницькі дані вказують на зв’язок між споживанням вітаміну С та зниженим ризиком серцевих захворювань. Шипшина, у свою чергу, – справжній чемпіон із концентрації даного вітаміну порівняно з іншими овочами та фруктами. Також вітамін С відіграє важливу роль у підтримці активної роботи імунної системи, у тому числі стимулює вироблення білих кров’яних тілець (лімфоцитів), що захищають організм від інфекцій, – це забезпечує додатковий захист серця, що стає особливо вразливим при інфекційних захворюваннях.

Експерти додали, що «чай із шипшини має високий вміст сполук із протизапальною дією, включаючи поліфеноли та галактоліпіди».

Читайте також: Блінкен дав зрозуміти, що США не підтримують переслідування Порошенка.

Telegram Channel