Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Луцьку вручили дипломи магістрів

В добру путь!

Фото Волинської ОДА.

У Луцьку вручили дипломи магістрів

Їх отримали випускники факультету психології ВНУ

Вчора, 19 січня 2022 року, заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук взяла участь в урочистостях з нагоди випуску магістрів найбільшого вишу області та вручила дипломи випускникам-магістрантам факультету психології ВНУ, йдеться на сайті Волинської ОДА.

Попереду – професійне самовизначення та реалізація отриманих знань, адже диплом про вищу освіту є фундаментом для майбутньої праці.

Упродовж останніх днів випускники-магістри Волинського національного університету імені Лесі Українки отримують дипломи та вітання із успішним завершенням навчального етапу свого життя. Попереду – професійне самовизначення та реалізація отриманих знань, адже диплом про вищу освіту є фундаментом для майбутньої праці, зазначив у напутньому слові ректор ВНУ Анатолій Цьось.

За дорученням очільника області Юрія Погуляйка, його заступниця Людмила Тимощук привітала випускників факультету психології ВНУ та спільно із ректором університету і деканом факультету Тамарою Дучимінською вручила дипломи магістрам.

Читайте також: У центрі Луцька працює спецтехніка рятувальників (Фото, відео).

Telegram Channel