Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Яке місце зайняли луцькі ялинки у веукраїнському рейтингу (Фото)

Наші ялинки – серед десяти найкрасивіших в Україні.

Фото volyn.com.ua.

Яке місце зайняли луцькі ялинки у веукраїнському рейтингу (Фото)

Головні новорічні дерева Волині випередили 21 зелену красуню

Компанія «Лун Місто» провела опитування серед українців, щоб орати найкрасивішу новорічну красуню країни. На сайті підприємства розмістили світлини 30 ялинок у 28 містах. Протягом зимових свят користувачі обирали свою фаворитку. Нарешті голосування завершилося. Перше місце у рейтингу виборола голова ялинка Миколаєва. Хоча, за даними сайту Укрінформ, найбільше усіх здивувала вінницька зелена красуня. У списку компанії вона – четверта. Луцьке ж дерево посіло 9 місце, випередивши Львів, Кременчук і навіть Полтаву, яка, за даними багатьох джерел лідирувала у різних новорічних рейтингах. 

На луцьку ялинку повісили 150 іграшок і понад 200 гірлянд.

ТОП-10 найкрасивіших ялинок в Україні:

Миколаїв

На Соборній площі встановили велике штучне дерево, яке оздоблене ілюмінаціями у вигляді сніжинок, шапок, бантиків та інших традиційних символів свят. Також більшість її площі вкрита гірляндами різних кольорів. Проте дерево має такий самий вигляд, як і торік.

Чернівці

Цьогоріч влада міста вирішила придбати нову штучну ялинку. Дерево заввишки 18 метрів рясно вкрили золотистими, сріблястими та білими зірками. Поміж них також багато сніжинок і поздовжніх гірлянд.

 

Буча, Київська область

Цьогоріч на святкування Нового року там виділили майже сім мільйонів гривень. Це дещо більше, ніж сума, яку витратили на новорічне оздоблення всі інші обласні центри разом взяті, якщо брати до уваги перерахунок на одного мешканця.

 

Вінниця

Цьогоріч головну ялинку міста розташували в центральному парку Леонтовича. Для неї закупили чимало нових іграшок та ілюмінації. Основні кольори оздоблення символу святкування – синій, золотисто-жовтий та срібний. Вони виблискують поміж багатометрових гірлянд.

 

Читайте також: Обласні центри витратили на новорічні закупівлі більше ніж 130 млн гривень.

Харків

Зелена красуня заввишки аж 40 метрів. Її нижня частина зелена, а зверху встановлені великі вставки ілюмінації. Ці елементи періодично змінюють колір. Поряд теж встановили чимало декорацій, а також фудкорти.

 

Черкаси

Головна ялинка міста засяяла 19 грудня на Соборній площі. Новорічна 19-ти метрова красуня обійшлася місту у понад 1 мільйон гривень. Вбрана вона у синьо-жовті кулі та декоративні рукавиці, шапки та цукерки із підсвіткою.

 

Чернігів

Цю новорічну красуню придбали для міста ще у 2011 році і цього року змінили лише її вбрання, яке стало скромнішим.

 

Київ, Софійська

Головна ялинка країни урочисто засяяла напередодні Дня святого Миколая. Цього року зелена красуня штучна і заввишки 31 метр. Її підсвічують 10 кілометрів гірлянд та прикрашають 20 тисяч золотих і червоних іграшок. Вартість ялинки із прикрасами оцінена у 9 мільйонів гривень, але ці кошти виділили столиці благодійники.

 

Луцьк

Головна ялинка Волині традиційно прикрасила Театральний майдан обласного центру.  У святкову ілюмінацію вбрали відразу тріо ялинок, які ростуть поруч. На дерева повісили 150 іграшок і понад 200 гірлянд. Нових прикрас цього року не купували.

 

Кременчук

Уже кілька років поспіль головну новорічну красуню міста урочисто відкривають 19 грудня, у День Святого Миколая. На придбання новорічних прикрас, елементів освітлення, допоміжного обладнання та додаткових елементів ілюмінації комунальним підприємством «Благоустрій Кременчука» витратили 16 тис 839 грн.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel