Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Поліцейські Рівненщини знайшли бордель в салоні еротичного масажу

Правоохоронці протягом тривалого часу проводили там комплекс заходів для документування фактів сутенерства.

Фото Нацполіції Рівненщини.

Поліцейські Рівненщини знайшли бордель в салоні еротичного масажу

За послуги з клієнтів брали від 850 до 11 000 гривень. В аудіоколонках виявили вмонтовані відеокамери

У Рівному на вулиці Дворецькій правоохоронці викрили роботу закладу, який назвали «місцем розпусти». За версією слідства, він працював понад рік. Під час обшуку у ньому знаходився клієнт та шість «працівниць», – повідомили у пресслужбі Нацполіції, інформує Суспільне.

Сам заклад маскували під салон еротичного масажу, за послуги з клієнтів брали від 850 до 11 000 гривень. В аудіоколонках виявили вмонтовані відеокамери.

Що було у Рівному

Ввечері вівторка, 18 січня, у Рівному в орендованому двоповерхому будинку на вулиці Дворецькій пройшли обшуки. Власники позиціонували його як салон еротичного масажу.

 

 

 

За версією слідства, протягом року там функціонував дім розпусти, у якому жінки брали плату за надання сексуальних послуг, – повідомила спеціалістка відділу комунікації Нацполіції області Світлана Карачун.

«Правоохоронці протягом тривалого часу проводили там комплекс заходів для документування фактів сутенерства та втягнення осіб у заняття проституцією. Під час обшуку у приміщенні перебували шестеро жінок віком від 20 до 22 років та один клієнт. Жінки надавали сексуальні послуги за гроші», – розповіла Світлана Карачун.

 

 

 

За версією слідства, адміністратором закладу була 24-річна рівнянка, яка підбирала персонал, розміщувала в інтернеті відповідні оголошення та координувала порядок та дотримання встановлених правил. Сам заклад мав сайт, а візитівки з його рекламою розповсюджували по Рівному.

Сам заклад мав сайт, а візитівки з його рекламою розповсюджували по Рівному.

«Під час обшуку вилучили банківські картки, термінал, мобільні телефони, гроші, рекламну продукцію, чорнові записи та інше. Серед вилученого – відеокамери, які були вмонтовані в аудіоколонки», – зазначила Світлана Карачун.

 

 

 

 Досудове розслідування за фактом сутенерства або втягнення особи в заняття проституцією триває. Покарання за такий злочин – позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Читайте також:Нацполіція викрила злочинну групу сутенерів і закрила мережу місць розпусти, яка працювала в 15 областях (Фото)

Telegram Channel