Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Журналістку у прямому ефірі збило авто, але вона продовжила репортаж (Відео моменту)

Оце так!

Скріншот з відео.

Журналістку у прямому ефірі збило авто, але вона продовжила репортаж (Відео моменту)

У США журналістку із Західної Вірджинії збив автомобіль під час прямої трансляції, однак дівчина не розгубилася і зрештою продовжила працювати

Відео з кореспонденткою WSAZ-TV - афілійованого з NBC телеканалу в Хантінгтоні - Торі Йоргей підірвало соціальні мережі, передає УНІАН.

Мене щойно збила машина, але я в порядку. Я в порядку... 

Дівчина виходила у прямий ефір в темний час доби з місця прориву водопроводу в місті Данбар і саме збиралася відповісти ведучому у студії, коли її раптом збила машина. Камера зафіксувала момент аварії, але теж впала на землю.

Однак, попри ДТП, журналістка продовжила говорити.

«Мене щойно збила машина, але я в порядку. Я в порядку... Так, це прямий ефір! Взагалі мене вже збивала машина в коледжі... Я така рада, що зі мною все в порядку», - зазначила Йоргей, поки вставала з асфальту і піднімала камеру.

Хтось із перехожих за кадром запропонував їй допомогу, але кореспондентка подякувала і відмовилася.

Вона також розповіла, що це її останній тиждень роботи на цьому телеканалі. Судячи з інформації на сторінці дівчини у Twitter, з 1 лютого вона збиралася почати працювати на WTAE-TV - афілійованій з ABC телевізійній станції в Піттсбурзі. Потім Йоргей продовжила свій репортаж.

Читайте також: Дівчина робила селфі, поки тонула у крижаній річці (Відео моменту).

Обережно! Відео може шокувати

Реклама Google
 

Telegram Channel