Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Посадовець збив дівчинку та втік: дитина померла в лікарні

Тривають слідчі дії.

Фото Depo.ua.

Посадовець збив дівчинку та втік: дитина померла в лікарні

Водій - керівник одного із держпідприємств, ДТП він вчинив на службовому авто

На Івано-Франківщині 40-річний керівник одного із держпідприємств на службовій машині збив дівчинку та втік з місця аварії, не надавши допомогу. Від отриманих травм дитина померла в лікарні через кілька годин.

Про це у п'ятницю, 21 січня, розповіли в секторі комунікації поліції області.

Чоловік - керівник одного із держпідприємств, ДТП він вчинив на службовій автівці.

Інформацію про ДТП правоохоронці отримали 20 січня о 18:30. Аварія сталася в селі Лоєва на Надвірнянщині.

«Після ДТП водій покинув травмовану дівчинку на дорозі та втік, намагаючись уникнути відповідальності. Дитину у важкому стані доставили в лікарню, де вона через кілька годин померла. Поліцейські негайно розпочали оперативно-розшукові заходи для встановлення місцеперебування водія. Менш ніж за дві години в результаті першочергових слідчих заходів, правоохоронці встановили та розшукали 40-річного водія, мешканця Яремче. Встановлено, що чоловік - керівник одного із держпідприємств, ДТП він вчинив на службовій автівці», - повідомили в поліції.

Машину із механічними пошкодженнями, характерними для ДТП, вилучили. У медичному закладі у водія взяли біологічні зразки для перевірки алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Потім його передали працівникам Державного бюро розслідування, яке займається кримінальним провадженням.

Читайте також: П'яна «зірка Instagram» погубила у ДТП свою подругу і тепер може уникнути в'язниці (Фото).

Реклама Google

Telegram Channel