Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На щойно висадженому газоні біля РАГСу пішоходи вже протоптали стежку (Фото)

Не подумали про людей.

Фото: з фейсбук-допису Таміли Насарчук.

На щойно висадженому газоні біля РАГСу пішоходи вже протоптали стежку (Фото)

Усе тому, що газон розташований впритул до дороги, що створює незручності для пішоходів

Лучанка Таміла Насарчук звернулася до луцького міського голови Ігоря Поліщука вирішити проблему відсутності нормального пішохідного переходу на площі біля РАЦСу. Відкритий лист розмістила на фейсбук-сторінці. У ньому жінка зазначає, що хоч площу зробили дуже гарною, але під час реконструкції території не були враховані інтереси пішоходів, яким необхідно сходити з тротуару на слизьку дорогу.

«Шановний мер міста Луцьк! Поважаю і ціную Ваші старання і працю на благо жителів м. Луцьк! Дякую Вам за це!

Маю до Вас дуже велике прохання: якомога швидше переробити цю сторону пішохідної зони для зручності пересування людей.

В цьому році під Вашим керівництвом нарешті зробили ремонт площі навколо РАЦСу. Дуже гарно і приємно ввечері там прогулятись. АЛЕ! Є нюанс, який не вкладається у мене в голові. Думаю, багатьом меншканцям Луцька він не довподоби, особливо тим, хто щодня проходить повз РАЦСу. Додаю фото з площі і хочу Вас запитати, яким чином Ви вбачаєте прохід пішохода ось в цьому місці на фото? Йдучи по тротуару, потрібно спуститись на проїзджу частину, де регулярно їздять машини, потім знову піднятись на тротуар і далі йти в потрібному напрямку? Чи переходити дорогу в цьому місці, де закінчується тротуар, навіть, якщо тобі не потрібно на другу сторону дороги, потім знову повертатись на потрібну сторону? Чи йти просто по газону? Чому не зробили нормальний прохід бруківкою для пішоходів, як це зробили з іншого боку РАЦСу?

Маю до Вас дуже велике прохання: якомога швидше переробити цю сторону пішохідної зони для зручності пересування людей. Буду надзвичайно вдячна Вам! Надіюсь на Вашу увагу до цього питання і його вирішення.

P. S. Випав сніг. Спостерігаю картину, як багато людей ідуть по прямій прямо по газону. Думаю, з часом це буде протоптана стежка. Шкода, що не вдалось донести цю проблему до нашого мера Ігор Поліщук . Реакція, на жаль, невідповідна.

 
 

 

Реклама Google

Telegram Channel