Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У самотньої баби Ганни з Волині тепер є своя сонячна станція

Дякуємо добрим людям!

Фото-скрін з відео «Рожева душа».

У самотньої баби Ганни з Волині тепер є своя сонячна станція

85-річна баба Ганна з поліського хутора стала відомою завдяки проєту «Рожева душа». Волонтери знайшли жінку і попросили небайдужих допомогти їй, адже вона живе в одна в старенькій хатині без тепла і світла

Руку допомоги стааренькій подали чимало людей. Всього один місяць змінив життя бабусі в кращу сторону. «Місяць роботи і не легких поїздок, радості і розчарувань коли щось не по плану. Місяць за який я дякую Богу, бо вдалось багато переоцінити. Нові знайомства, хороші люди поруч, дякую, та навіть за поганих дякую, бо ж ви робите мене сильнішою

Ця історія «прорив» у діяльності «Рожевої душі», тепер ми рухаємось до нових не менш вражаючих історій ! Дякую усім хто з нами», - написала волонтерка проєкту «Рожева душа» Анастасія Рудик у фейсбуці. У відео благодійників, зокрема, йдеться, що багато людей зголосилося допомогти бабі Ганні. Привели до ладу оселю всередині і ззовні, прибрали подвір’я, змурували грубку, привезли багато різноманітних речей для побуту, солодких подарунків. А найголовніше - провели світло. Для цього встновили сонячні панелі, від якого зможе працювати привезений волонтерами холодильник, жінка заряджатиме телефон, слухатиме радіо.

Привели до ладу оселю всередині і ззовні, прибрали подвір’я, змурували грубку, привезли багато різноманітних речей для побуту, солодких подарунків.

Різдво баба Ганна зустріла зі світлом, у теплі і з теплими стравами (раніше споживала тільки холодну їжу, бо не було на чому зварити).

«Коли знімали фінальне відео пройшов рівно місяць від дня знайомства з бабусею, яка стала нам уже як рідна. Її життя змінилось кардинально, здійснилась мрія всього життя, а також вона тепер має людей з якими можна поговорити, попросити щось, і бути почутою, вона відчула себе потрібною! Тепер «вона спить», бо в хаті тепло і затишно! GANNA - історія яка стала показовою для усіх, сподіваємось небайдужих стало ще більше! Дякуємо за всю підтримку і допомогу, яку ви давали нам протягом цієї історії! Кожен фінансовий внесок наближав нас до цілі! Разом ми це зробили! Спасибі ТзОВ «KERBIS» в особі Романа Свіржевського за встановлення сонячних панелей під ключ», – зазначають волонтери.

Telegram Channel