Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
В Угорщині вбили 39-річного українця, який став свідком пограбування: відомі деталі трагедії (Відео)

Триває слідство.

Фото obozrevatel.com.

В Угорщині вбили 39-річного українця, який став свідком пограбування: відомі деталі трагедії (Відео)

Злочин трапився минулої неділі, 16 січня

В угорській столиці Будапешті трагічно загинув 39-річний українець із Закарпаття: він кинувся в гонитву за грабіжником, який вдерся до його квартири, і отримав удар ножем. Зловмисником виявився одноліток і земляк загиблого, його вже затримали.

Про це повідомляє telex.hu, на YouTube-каналі PoliceHungary правоохоронці також опублікували відео зізнань затриманого, передає incident.obozrevatel.com.

Зазначається, що невідомий проник до квартири на першому поверсі однієї з багатоповерхівок, але його помітив господар. Останній намагався затримати грабіжника, а той дістав ножа й вдарив чоловіка в груди.

Зловмисником виявився земляк загиблого і навіть одноліток.

Пораненого виявив перехожий і викликав правоохоронців. На місце одразу прибули й медики, проте врятувати українця не змогли – від помер уже в лікарні.

Особу нападника угорські правоохоронці встановили завдяки записам із камер відеоспостереження і затримали його.

Зловмисником виявився земляк загиблого і навіть одноліток. Зокрема, обоє 39-річних чоловіків – родом із Закарпаття, їхні рідні села розташовані за 8 кілометрів одне від одного. За кордоном українці працювали мулярами, проте ніколи не були знайомими.

Закарпатець у скоєному зізнався. Водночас наполягав, що вбивати нікого не мав наміру, а «просто злякався, коли його намагалися схопити».

За даними правоохоронців, у затриманого українця вже є громадянство Угорщини – кілька років тому він перебрався за кордон із дружиною і двома доньками. Крім того, раніше в цій країні на нього заводили кримінальну справу за фактом підроблення документів.

Читайте також: У Польщі дорогою на роботу вбили українську заробітчанку: спливли деталі трагедії (Фото).

 

Telegram Channel