Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Луцьку відмовили у введенні в експлуатацію двом житловим комплексам

ЖК «Візаві».

Фото ГІТ.

У Луцьку відмовили у введенні в експлуатацію двом житловим комплексам

Державна інспекція архітектури і містобудування (ДІАМ) відмовила у прийнятті в експлуатацію двох луцьких житлових комплексів: ЖК «Візаві» на проспекті Соборності, 22-б і ЖК «Сафрон» на вул. Львівській, 102, 103

Про це йдеться в огляді роботи ДІАМ на сайті «Нерухомі», пише ГІТ.

Зокрема, житловому комплексу «Візаві», який раніше називався «Егоїст», відмовлено у прийнятті в експлуатацію з таких підстав:  під час огляду об’єкта не надано виконавчу документацію, проєктну документацію, експертний звіт, проєкт організації будівництва, проєкт виконання робіт, загальний журнал робіт, журнал авторського нагляду, журнал вхідного контролю конструкцій, виробів, матеріалів та устаткування; за результатами огляду встановлено: відсутність благоустрою території, відсутність забезпеченості доступу до об'єкту для для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, будівельні роботи не завершені.

Продаж квартир від забудовника тут триває. 

Терміном введення в експлуатацію цього житлового комплексу на сайті lun.ua зазначений І квартал 2022 року. Продаж квартир від забудовника тут триває. 

 

 ЖК «Сафрон» відмовили ДІАМ відмовила у прийнятті в експлутацію з таких причин: під час огляду об’єкта не надано виконавчу документацію; невідповідність техніко-економічних показників в проєктній документації та за результатами технічної інвентаризації (в проєктній документації кількість поверхів 9, а за результатами технічної інвентаризації 10); відсутня: пожежна сигналізація, датчики загазованості приміщень; за результатами огляду встановлено: не дотримані нормативні відстані по встановленню газорозподільного пункту, відсутність благоустрою території, відсутність забезпеченості доступу до об'єкту для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, будівельні роботи не завершені.

Читайте також: Каналізаційна система на Світязі ще не працює, а люки вже крадуть​.

Статус введення в експлуатацію цього житлового комплексу на сайті lun.ua – ІV квартал 2021 року, що не відповідає дійсності. Незважаючи на це, всі квартири від забудовника тут вже розпродані.

Telegram Channel