Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині на нових придорожніх «Лісовичках» можна зарядити електромобіль

Тепер власники електромобілів можуть планувати подорож на Волинь, не боячись зупинитися на півшляху.

Фото Волиньліс.

На Волині на нових придорожніх «Лісовичках» можна зарядити електромобіль

Електрозаправки вже встановлені на нещодавно збудованих рекреаційних комплексах «Лісовичок» у смт Колки Луцького р-ну, поблизу смт Маневичі Камінь-Каширського та недалеко від м. Володимир (с. Житані)

Такі уже облаштовують на «Лісовичку», що збудовані держпідприємствами «Ратнівське ЛМГ» (с. Лучичі Забродівської ТГ) та «Любомльське ЛГ» (с. Згорани Ковельського р-ну). Лісівники переконалися: така послуга досить затребувана. І попит, безперечно, зростатиме – разом із кількістю електрокарів на волинських дорогах.

Тому це – гарний початок з логічним продовженням.

Ідею встановити електрозаправки висловив начальник управління Олександр Кватирко. Крім того, що це екологічно, затребувано серед сучасних водіїв, такі заправки можуть бути дієвим інструментом для додаткового залучення клієнтів і зростання відвідуваності. Зарядити акумулятор автомобіля справа не швидка, тож водій та пасажири точно захочуть прогулятися територією рекреаційного пункту, випити смачної кави або лісового чаю. Чи й навіть пообідати. Всі ці послуги можна отримати безпосередньо у «Лісовичку».

Тепер власники електромобілів можуть планувати подорож на Волинь, не боячись зупинитися на півшляху.

Тепер власники електромобілів можуть планувати подорож на Волинь, не боячись зупинитися на півшляху. Електрозаправки вже відображаються на картах електрозаправок України. Наприклад таких, як plugshare.com , autogeek.com.ua, hevcars.com.ua та інші.

Користуватися досить легко. Вона має два типи зарядних пристроїв: Type 1 (J1772) та Type 2 (Mennekes), для різних автомобілів.

Щоб отримати доступ до зарядної станції, власнику електрокара необхідно скористатися мобільним додатком АЕ Charging Point.

Після реєстрації будуть доступні такі функції:

*увімкнення/вимкнення зарядного пристрою;

*перегляд її статусу зайнята/вільна;

*можливість зарезервувати конектор;

*переглянути баланс, поповнити баланс;

*переглянути кількість спожитої електроенергії.

Читайте також: У Луцьку збудують новий урбан-парк.

Ми розуміємо, що зараз екологічний транспорт стає все популярнішим, тож така інфраструктура, створена волинськими лісівниками, – це вже не данина моді і не просто тренд, а необхідність.

Пресслужба Волинського ОУЛМГ.

Джерело: Пресслужба Волинського ОУЛМГ.
Telegram Channel