Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Літак з Майамі в Лондон розвернувся над Атлантикою через відмову пасажира надіти маску

Пасажирам навіть не повідомили про причину розвороту.

Фото УНІАН.

Літак з Майамі в Лондон розвернувся над Атлантикою через відмову пасажира надіти маску

Літаку довелося повернутися назад через годину після вильоту

Літак компанії American Airlines, який летів з Майамі в Лондон був змушений повернутися в аеропорт відправлення через те, що пасажирка відмовлялася надіти маску. За даними служби відстеження польотів FlightAware, рейс AAL38 зі 129 пасажирами на борту розвернувся над океаном приблизно через годину після вильоту. У Майамі його зустріла поліція. Інцидент трапився ще в середу, але подробиці про нього стали відомі тільки зараз зі слів інших пасажирів, а також самої авіакомпанії, яка внесла пасажирку в список осіб, яким заборонено літати з American Airlines на час розслідування, повідомляє УНІАН з посиланням на Бі-бі-сі.

У неї було дуже багато випивки, і я трохи нервував.

Пасажир того ж рейсу Стів Фріман в новинній програмі «Miami's local 10 news» розповів, що жінка сиділа позаду нього в бізнес-класі. «У неї було дуже багато випивки, і я трохи нервував. Я бачив, як на табло кілька разів з'являвся напис про те, що в літаку не можна перебувати без маски. Я приблизно очікував, що щось подібне трапиться», - розповів він.

У підсумку літак дійсно розвернувся і пасажирку, якій, наскільки відомо, за сорок, вивели з літака і передали поліції.Іншим пасажирам рейсу, що повернувся, квитки поміняли на інші рейси. І багато хто був шокований, в тому числі і від поведінки авіакомпанії. «Нам нічого не сказали. Я думала, що і бортпровідникам нічого не сказали. Єдине, що ми почули від пілотів, - це те, що з одним з пасажирів сталася надзвичайна ситуація і нам доведеться розвернутися», - розповіла ще одна пасажирка.

За даними Федерального авіаційного управління США, з початку пандемії сталося майже 6 тис. інцидентів з пасажирами, які відмовлялися дотримуватись антикоронавірусних правил. Тільки за перші два тижні цього року авіакомпанії повідомили про 151 інцидент. Більшість з них була пов'язана з пасажирами, які відмовлялися надягати маски.

Читайте також: «Халявного» чаю не дають: поїздка у найдорожчому вагоні «Укрзалізниці» коштує понад 36 тисяч гривень (Фото).

Telegram Channel