Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Росіяни образилися: продовження «Сексу і міста» знову критикують

Сара Джессіка Паркер.

Фото ТСН.

Росіяни образилися: продовження «Сексу і міста» знову критикують

Перед виходом шоу в ефір, його творці і, зокрема, сама Сара Джессіка Паркер, постійно говорили, що хочуть показати більшу різноманітність і відмовитися від стереотипів, але поки що їм це не вдалося

Жоден епізод серіалу «І просто так…», який став продовженням «Сексу і міста», не минає без скандалу. Якщо після минулого епізоду на шоу образилися представники індійської культури через помилку костюмерів, то тепер обурилися російські дівчата.

Керрі: — Мені цікаво як вона може собі дозволити хорошу квартиру піді мною у своєму віці? Сіма: – Російська повія.

Річ у тім, що у восьмій серії серіалу між головною героїнею Керрі Бредшоу і її новою подругою ріелторкою Сімою зав'язується діалог, жінки обговорюють нову сусідку Керрі, молоду і симпатичну дівчину і те звідки у такої юної особи можливість орендувати житло на Манеттені:

Керрі: — Мені цікаво як вона може собі дозволити хорошу квартиру піді мною у своєму віці?

Сіма: – Російська повія.

Керрі: — З чого ти взяла?

Сіма: Це звичайна справа на ринку елітної нерухомості.

У наступному діалозі Керрі і Сіма знову говорять про дівчину в подібній манері: ЦВона не повія і не росіянка, вона з Каліфорнії і дизайнерка прикрас».

Подібний стереотипний образ образив багатьох дівчат, і вони просто засипали гнівними повідомленнями офіційну сторінку серіалу в Instagram:

«Новий світ і такі стереотипи про російських жінок! Ви повинні вибачитися і вирізати цей шматок! Так, ми молоді, красиві і багаті і вміємо заробляти самостійно, будуючи свій бізнес!»;

«Ви повинні попросити вибачення, сказавши в 8 серії «Російська повія». Схоже на стереотипи про російських жінок. Це так образливо. Я більше не дивитимуся цей телесеріал»;

«Досить приховувати коментарі про свою невдачу! Краще вибачся за те, що називаєте російських жінок повіями. Спроба бути толерантним шоу… нісенітниця. Просто намагаюся роздмухати тему толерантності і нічого більше. Огидно».

Читайте також: «Халявного» чаю не дають: поїздка у найдорожчому вагоні «Укрзалізниці» коштує понад 36 тисяч гривень (Фото)​.

Джерело: ТСН.
Telegram Channel