Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сума вражає: Історія Шевченка та Польщі набуває цікавого забарвлення

Шева готовий торгуватися?

Фото Getty Images/Global Images Ukraine.

Сума вражає: Історія Шевченка та Польщі набуває цікавого забарвлення

Український спеціаліст є основним кандидатом на посаду наставника збірної Польщі

Польська футбольна асоціація продовжує пошуки тренера національної збірної. За повідомленнями польських ЗМІ, головним претендентом на посаду наставника «Кадри» є Андрій Шевченко, а до тренерського штабу має увійти Єжи Дудек, передає Спорт.юа.

В останні тижні фаворитом тренерських перегонів був Адам Навалка, але, на думку президента Польської футбольної асоціації, він не є найкращим кандидатом.

«В останні тижні фаворитом тренерських перегонів був Адам Навалка, але, на думку президента Польської футбольної асоціації, він не є найкращим кандидатом», - наголосив журналіст Sportowe Fakty Марек Вавжиновскі.

За даними Super Express, сам Шевченко зацікавлений у роботі зі збірною Польщі, і хоча президент Польської футбольної асоціації не має наміру виправдовувати фінансові очікування українця у розмірі 3 млн. євро на рік, екс-тренер збірної України та «Дженоа» цілком може погодитися на меншу суму.

Читайте також: «Підходить ментально»: Шевченка не вважають найсильнішим кандидатом у тренери збірної Польщі

Повідомляється, що зарплата Шевченка у збірній Польщі буде близько 200 тис. євро на місяць, що становитиме майже 2,5 млн. євро на рік.

Реклама Google

Telegram Channel