Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Щоб врятувати хлопчика з Рівненщини, відомі співачки продають свої сукні (Фото, відео)

Аукціон відбудеться сьогодні.

Фото Pixabay.

Щоб врятувати хлопчика з Рівненщини, відомі співачки продають свої сукні (Фото, відео)

Благодійний аукціон зі збору коштів для хворої дитини відбудеться сьогодні, 23 січня, о 16-й годині у місті Вараш

Олексійку Савостянику з Сарн, якому ще немає й року, торік у листопаді підтвердили страшний діагноз - спінальна м'язова атрофія другого типу. Це поступове завмирання м'язів всього тіла, яке призводить до смерті.

До вашої уваги: сукні найвідомішого дуету близнючок в Україні, дівчат, що здобули перемогу в телепроєкті «Шанс», фіналісток Національного відбору Євробачення – дуету ANNA MARIA.

Зголосився допомогти малюку відомий дуету ANNA - MARIA. Благодійний аукціо проходитиме у палаці культури Рівненської АЕС, предає rivnepost.rv.ua.

– Ми презентуємо вам такі лоти, – повідомляє Гончаренко центр-партнер Вараш education and culture. – До вашої уваги: сукні найвідомішого дуету близнючок в Україні, дівчат, що здобули перемогу в телепроєкті «Шанс», фіналісток Національного відбору Євробачення, гостей фестивалю Лайми Вайкуле в Юрмалі – дуету ANNA MARIA (по секрету: сукні 38 розміру).А ще окремим лотом буде «Майстер-клас із вокальної та сценічної майстерності від дуету ANNA - MARIA. Давайте допоможем оразом і дамо можливість Олексійку Савостянику жити повноцінним життям!

 

Читайте також: На укол для Улянки, яка втратила тата, потрібно 2 мільйони доларів.

Також на аукціоні презентують футболку нападника Народного Клубу  «Верес» Михайла Сергійчука з автографом Михайла та автографами партнерів по команді.

Реклама Google

Telegram Channel