Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Погода на понеділок, 24 січня: на Волині буде морозяно

Оце так!

Фото delfi.lt

Погода на понеділок, 24 січня: на Волині буде морозяно

Відзначається день пам’яті преподобного Феодосія Великого

Якою буде погода на Волині завтра:

24 січня синоптики прогнозують у Луцьку мінливу хмарність. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 3-8 м/с. Температура вночі 8-10⁰ морозу, вдень 3-5⁰ морозу.

Мінливою хмарність буде і на теренах Волинської області. Без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 3-8 м/с. Температура вночі 6-11⁰ морозу, вдень 2-7⁰ морозу.

Найтепліше 24 січня було у 1990-му році – плюс 8,5 градуса, найхолодніше – у 2000-му році – мінус 21,2 градуса.

Народний прогноз погоди:

24 січня відзначається день пам’яті преподобного Феодосія Великого. У народі цей день називався «Феодосієве тепло». Зазвичай цього дня насправді була тепла погода, але люди побоювалися такого тепла і говорили: «Бійся весни у січні», хоча тепла погода передвіщала ранню і теплу весну. Якщо на Феодосія була відлига, то готувались до затяжної весни.

Прогноз погоди на післязавтра:

25 січня на Волині переважатиме хмарна погода з проясненнями. Вночі без опадів, вдень місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 9-14⁰ морозу, вдень від 4⁰ морозу до 1⁰ тепла.

 

Читайте також: Гарбуз із секретом: головний приз поїде в село, яке дало світові В’ячеслава Липинського (Розумна вікторина).

Telegram Channel