Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Як нововолинські рятувальники просили рибалок «не розслаблятися»

Увесь час треба пам’ятати, що це не земля.

Фото: 5 Державна пожежно-рятувальна частина м.Нововолинськ.

Як нововолинські рятувальники просили рибалок «не розслаблятися»

МНС-ки провели інформаційно-профілактичний рейдовий захід на річці Буг та Новововолинському озері

Володимир-Волинський район: рятувальники роз’яснили рибалкам алгоритм дій при потраплянні в крижану воду, інформує 5 Державна пожежно-рятувальна частина м.Нововолинськ.

 

 

24 січня співробітники Володимир-Волинського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області спільно із провідним державним інспектором відділу охорони водних біоресурсів (рибохороний патруль) та працівником Національної поліції провели інформаційно-профілактичний рейдовий захід на р.Буг та Новововолинському міському озері з метою розяснення любителям зимової риболовлі основих правил безпечної поведінки на льоду.

Під час рейду з рибалками проведено інструктажі щодо правил поводження на льоду та алгоритму дій у разі власного потрапляння під лід, а також, як правильно надати допомогу тому, хто потрапив в таку ситуацію.

Дуже важливо привчити себе не розслаблятися на льоду. Увесь час пам’ятати, що ви не на твердій землі.

 

 

 

Дуже важливо привчити себе не розслаблятися на льоду. Увесь час пам’ятати, що ви не на твердій землі, і що лід може підвести вас в найнесподіваніший момент, особливо на початку або в кінці зимового сезону та під час відлиги.

Читайте також: В Луцькому районі у водоймі знайшли мертву людину

Реклама Google

Telegram Channel