Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку забудовник відмовився виконувати вимогу муніципалів прибрати територію

Пішоходи не можуть повноцінно рухатись тротуаром.

Фото: Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

У Луцьку забудовник відмовився виконувати вимогу муніципалів прибрати територію

До контакт-центру «15-80» та гарячу лінію «Група швидкого реагування» департаменту муніципальної варти надійшло 13 звернень щодо складування бруківки на тротуарі поруч з площею Героїв Майдану, навколо будівництва по просп. Соборності, 22б, що унеможливлює прохід

Велика кількість піддонів з бруківкою тривалий час розміщена так, що пішоходи не можуть повноцінно рухатись тротуаром та змушені йти по проїзній частині або газону.

 

Уже вкотре за час будівництва ЖК «Візаві» (раніше – «Егоїст») інспекторами департаменту виявляються порушення Правил благоустрою міста Луцька: вивіз бруду з будівельного майданчика, складування будівельних матеріалів поза його межами (бруківки, електроопори), незасипаний котлован після демонтажу білборду, засмічена прилегла територія тощо.

Згідно Правил благоустрою міста Луцька, ґрунт, будівельні матеріали та конструкції допускається складувати у межах огородженої території або в місцях, передбачених проєктом робіт.

А цього разу забудовник відмовився навідріз усувати порушення, заявив, що нічого прибирати не буде, не дуже таким чином переймаючись проблемами пішоходів, особливо мам з візочками.

«Шановні забудовники! Наголошуємо, що згідно Правил благоустрою міста Луцька, ґрунт, будівельні матеріали та конструкції допускається складувати у межах огородженої території або в місцях, передбачених проєктом робіт. Не порушуйте права і законні інтереси громадян, не наражайте їх на небезпеку!» – йдеться на фейсбук-сторінці Департаменту Муніципальної варти Луцька.

Джерело: Департамент Муніципальної варти Луцька
Telegram Channel