Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Квіти з доставкою від магазину «Moonflowers»

Фото moonflowers.com.ua.

Квіти з доставкою від магазину «Moonflowers»

Подарунок у вигляді квітів – відмінний спосіб проявити повагу та показати свою відданість конкретній людині

До того ж, це універсальний знак уваги, що дозволяє вирішити багато проблем. Відсутність часу на покупку квітів створює деякі обмеження людині, але в цьому випадку є рішення – інтернет-магазин Moonflowers, де заздалегідь вибирається конкретний вид і набір квітів з подальшою доставкою.

Знаходиться будь-яке рішення, будь-то день народження, корпоративне свято, освідчення, 8 березня або день закоханих. Доставка квітів передбачає охоплення всього міста. Квіти доставляються куди завгодно за попередніми домовленостями. Завдяки цьому замовники можуть заощадити час або таємно запропонувати коханій людині оригінальний подарунок.

Переваги та особливості доставки

Якість квітів завжди на висоті. Це досягається за рахунок кількох факторів та особливостей роботи:

  • товар, що отримується, маркується датою поставки;
  • створені ідеальні умови для тривалого зберігання квітів;
  • зберігається цілісність заводського пакування;
  • зіпсовані квіти списуються.

У середньому квіти продаються за 4 дні, і якщо цього не сталося, вони викидаються і списуються як непридатні до продажу. Для клієнтів організовується доставка тюльпанів найвищої якості. Не буде неприємних сюрпризів у зміні їхнього зовнішнього вигляду. Але замовлення потрібно робити наперед, щоб флорист підготував букет.

Асортимент товарів

Продаж та доставка квітів – не єдиний напрямок діяльності. Покупцям доступні такі категорії товарів для замовлення:

  • квіткові композиції;
  • троянди;
  • подарунки та сюрпризи;
  • цукерки та іграшки.

Окремо виділяють категорії для певного приводу та те, кому саме призначається конкретний подарунок. Популярністю користуються композиції з хвоєю, зимові композиції, кошики, екзотичні композиції, їстівні букети, весільні букети та багато іншого. Унікальні та особливі види виконання необхідно замовляти заздалегідь, щоби флористи підготували необхідний набір компонентів.

Цілодобова доставка

Коли не було часу або можливості замовити квіти заздалегідь, слід скористатися цілодобовим сервісом. З 00:00 до 8:00 замовлення приймаються лише за телефоном, а вдень і на сайті. Допускається замовлення квітів у будь-якому виконанні. Кур'єрська служба підбирає оптимальний маршрут доставки, скорочуючи час на очікування. За бажання клієнти можуть скористатися само вивозом, завчасно оформивши замовлення.

Telegram Channel